Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.                                                                                                     Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen alkaa 28.9.2017 Jatkis illassa. Ilmoittautua voi myös puhelimitse tai sähköpostilla Hannulle 0400 343452/ hannu.huttunen@evl.fi.

Isoskoulutukseen kuuluu mm. torstaikokoontumisia, isosviikonloppu tai isosleiri, nuorten messuja ja tapahtumia.

Tule mukaan kivaan toimintaan!

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koulutukset ovat vuoroviikoin.

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiuden ohjata alakouluikäisten lasten kerhoja seurakunnassa.                     Kerhotoiminta on säännöllistä viikkotoimintaa. Seurakunnassa on monimuotoista kerhotoimintaa: kokkikerhoja, sählykerhoja, perinteisiä ohjelmakerhoja, liikuntapainotteinen kerho, pingiskerho ym.                                                   Otamme ideoita vastaan uusista kerhoista.

Myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina ja tuoda oman osaamisen muiden iloksi.

Ilmoittaudu koulutukseen Virpille 040 7666713 / virpi.huttunen@evl.fi tai viim. 14.9. koulutuksen alkaessa.

Kerhonohjaajakoulutus alkaa 14.9.2017 klo 15.30 Vanhassa pappilassa. TERVETULOA!                                        Koulutukseen kuuluu torstaikokoontumisia syksyn aikana, lauantaikoulutus 16.9. Kemissä sekä 3.2.2018 ideapäivä.