Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön toiminta on suunnattu 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnan tehtävänä on tukea koteja varhaisnuorten kristillisessä kasvatuksessa ja auttaa heitä löytämään oman paikkansa seurakunnassa.

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö muodostuu kolmesta tärkeästä osasta: kerho- ja leiritoiminnasta sekä yhteistyöstä koulujen kanssa.

YHTEYSTIEDOT:
Nuorisotoimisto / Vanha Pappila
Nuorisotyönohjaaja Hannu Huttunen p. 0400-343452
Nuorisotyönohjaaja Virpi Huttunen p. 040-7666713

Reppu ja koira
Reppu täynnä iloa, ilo täynnä toivoa. Matkata yhdessä saamme, nauraa sydämen kyllyydestä! Armoa ja iloa!

TYTTÖJEN JA POIKIEN TOIMINTAPÄIVÄ keskiviikkona 27.6. KLO 10-16 Vanhan kirkon kentällä, Väentuvassa ja Uudessa kirkossa.

Toimintapäivä on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille.

Päivien ohjelma on pääosin ulkona;  peliä, leikkiä, laulua, purjeveneaskartelua, lounas , jousiammuntaa, nuotiolla lätyn paistoa, Taikuri Roope sekä kirkkohetki Meidän Messu sävelin Uudessa kirkossa.

Päivän hinta 10 e/lapsi.

Tiedustelut  Virpi Huttuselle.

ILMOITTAUDU tästä linkistä viim. 12.6.2018

Poikia lumessa
On ilo, ilo, ilo olla yhdessä viettää hyvää hetkeä!