Rippikouluun!

Erilaisista elämäntilanteista johtuen, rippikoulu on saattanut jäädä käymättä. Seurakuntamme järjestää aikuisrippikouluja, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua. Rippikoulun käytyäsi voit toimia kummin tehtävissä tai järjestää kirkkohäät. Rippikoulu on aikaa pohdinnalle, ihmettelylle ja kyselemiselle. Rippikoulussa saa ihmetellä elämää, Jumalaa ja omaa itseä.

Rippikoulu on kestoltaan noin 80 tuntia. Rippikoulun suorittaminen koostuu yhteisistä tapaamisista, messuista sekä itsenäisistä tehtävistä. Rippikoulumateriaalina toimivat Raamattu, Katekismus sekä virsikirja.

Lisätietoja antaa seurakuntapastori  Olavi Rissanen p. 040 5473895 tai olavi.rissanen@evl.fi

Seuraava aikuisrippikoulu

Lisätietoja antaa seurakuntapastori Olavi Rissanen.

Polku
Päivä vain ja hetki kerrallansa, askeleissa turvallisissa saamme kulkea. Tervetuloa rippikouluun