Tervetuloa isoskoulutukseen sekä kerhonohjaajakoulutukseen!

Rippikoulu oli ainutlaatuinen kokemus elämässäsi. Ehkäpä haluat jakaa sitä iloa, toimintaa ja naurua myös tuleville rippikoululaisille? Isoskoulutus on oiva mahdollisuus oppia uutta, suunnitella ja toteuttaa mitä erilaisempia juttuja. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus päästä pitämään kerhoa pienemmille lapsille.

Isoset, yövalvojat ja kerhonohjaajat

Isoskoulutus ja kerhonohjaajakoulutus kokoontuu syksyllä 2018 jokatoinen torstai klo 15:30-16:45 Vanhassa pappilassa.

Nuorille on seurakunnassa mahdollisuus kantaa vastuuta ja tulla mukaan toimimaan yhtessä tai olla osallistujana.

Rippikouluun ja lastenleireille sekä puuhapäiviin tarvitsemme isosia mukaan toteuttamaan ohjelmaa.

Yövalvojat ovat seurakunnan leireillä mukana ja vastaavat öiden turvallisuudesta. Yövalvojan tulee olla 18 vuotta. Yövalvojakoulutusta järjästetään kausittain. Koulutuksesta voi tiedustella  Hannu Huttuselta.

Kerhonohjaajana voi toimia rippikoulun käynyt nuori, joka on käynyt kerhonohjaajakoulutuksen.                                                                      Kerhonohjaajakoulutus alkaa aina syyskuun alussa.

Kerhonohjaajana voi toimia myös aikuinen.

Virsikirjoja, Raamattuja.
Isoskoulutuksessa suunnitellaan ja tehdään yhdessä sekä valmistaudutaan tuleviin rippikouluihin!

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.                                                                                                     Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen alkaa syyskuussa.

Isoskoulutukseen kuuluu mm. torstaikokoontumisia, isosviikonloppu tai isosleiri, nuorten messuja ja tapahtumia.

Tule mukaan kivaan toimintaan!

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koulutukset ovat vuoroviikoin.