Keminmaan seurakunnan kesätyöpaikat 2019

Keminmaan seurakunnassa on avoinna kesätyöpaikkoja kausi- ja kesätyöntekijöille seurakunnan hautausmaalla ja muilla viheralueilla sekä kirkonoppaana. Palkkaus kaikissa tehtävissä on KirVES:n mukainen. Kesätöiden viimeinen hakupäivä on 15.3.2019. Alempaa löytyy hakulomake. Valinnoista ilmoitetaan valituille henkilökohtaisesti. Lisätietoja antaa hautausmaanhoitaja Matti Halttunen 040 547 3865.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.