Varhaisnuorten kerhotoiminta

Varhaisnuorten kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat viikottain syys- ja kevätkaudella. Kerhojen vetäjinä toimivat koulutuksen saaneet kerhonohjaajat. Kerhoissa askarrellaan, pelataan, leikitään, kokkaillaan, lauletaan, kartutetaan sosiaalisia taitoja ja hiljennytään hartauteen.

kouluikäisille
kerhot
Kerhonohjaaja porukka.

Varhaisnuorten kerhot

Toivomme, että ilmoittautunut lapsi tulee kerhoon kerhon alettua ja jos jostain syystä lapsi ei aijo ottaa kerhopaikkaa vastaan, niin siitä voi ilmoittaa sähköpostitse virpi.huttunen@evl.fi. Näin kerhopaikan saa seuraavana jonossa oleva lapsi.

Tähän päivitetään heinä- elokuun vaihteessa tietoa Keminmaan seurakunnan alakouluikäisten kerhoista syyskaudella 2022- kevätkaudella 2023.

Tämän kevään kerhot ovat jääneet kesätauolle.

VANHA PAPPILA

PERHONSIDONTAKERHO 4-6 lk tytöille ja pojille perjantaisin klo 16.30-18.00.  Ryhmään mahtuu 5 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos kerhoalainen on ilmoittamatta pois kaksi peräkkäistä kerhokertaa, kerhopaikka annetaan seuraavalle jonossa olevalle lapselle.

KESKUSKOULU, Kotitalousluokka  (yläkoulu), Sisäänkäynti koulun Väylätie puolelta, kirjaston takaseinää vastapäätä.

KOKKIKERHO 4-6 LK TYTÖILLE maanantaisin klo 17-19. Ryhmään mahtuu 6 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmässä tilaa.

Jos kerhoainen on ilmoittamatta pois kaksi peräkkäistä kerhokertaa, kerhopaikka annetaan seuraavana jonossa olevalle lapselle.

KOKKIKERHO 4-6 LK POJILLE tiistaisin klo 17-19. Ryhmään mahtuu 6 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä on täysi.

LAUTIOSAAREN SEURAKUNTATALO, Killisentie 2 94500 Lautiosaari

MAKERO -KERHO 1-6 LK maanantasin klo 17.30-19.00.  Makero on perinteinen ohjelmakerho.

NÄYTELMÄKERHO 1-6 LK tiistaisin klo 17.30-19.00.                                                                                                                                             Näytelmäkerhossa harjoitellaan ohjaajan kirjoittamaa näytelmää. Kerholaisten on hyvä sitoutua käymään kerhossa säännöllisesti, jotta näytelmän harjoitteleminen onnistuu.

PÖLHÖN KOULU

LIIKUNTAKERHO 1-6 LK torstaisin klo 17.30-19.00.

Liikunta- ja sählykerhoihin sisäpelikengät jalkaan ja suosittelemme myös suojalasien käyttöä.

LASSILAN KOULU

SÄHLYKERHO 1-3 LK tiistaisin klo 17.30-18.30.

SÄHLYKERHO 4-6 LK TYTÖILLE tiistaisin klo 18.30-19.30.

SÄHLYKERHO 4-6 LK POJILLE torstaisin klo 16.00-17.00.

SÄHLYVUORO nuorille ja aikuisille perjantaisin klo 17.30-19.00. Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua!

Kerhot ovat maksuttomia.