Vapaaehtoistyön peruskurssi

ke 3.4. kello 10.00 - to 4.4. kello 14.30

Seurakuntakeskus

Keminmaan seurakunnan diakoniatyön ja Eläkeliiton Keminmaan yhdistyksen yhteinen vapaaehtoistyön kurssi

Vapaaehtoistyön peruskurssi on tarkoitettu kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on tarjota ajantasaista tietoa vapaaehtoistyöstä ja antaa perusvalmiudet toimia niin seurakunnan kuin eläkeliitonkin vapaaehtoistehtävissä. Kurssi on kaksipäiväinen. Kumpaankiin päivään sisältyy maksuton lounas ja iltapäiväkahvit.

Ensimmäisenä päivänä käsitellään vapaaehtoistyön periaatteita ja esitellään vapaaehtoistyön monia muotoja. Toisena päivänä keskitytään vapaaehtoistyössä tarvittaviin taitoihin: vuorovaikutus, itsetuntemus, muistisairaan kohtaaminen, vanhuksen sekä  näkö- ja kuulovammaisen avustaminen.

Tervetuloa mukaan. Ilmoittautuminen Ulla Sipolalle27.3. mennessä