Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut 2021

Uusi kirkko

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!

Koska Keminmaan alueella on väkimäärärajoituksia olemassa, toimimme seuraavalla tavalla:

Kirkon penkkiriveistä osa suljetaan pois käytöstä, jotta turvavälit voidaan pitää. Suosittelemme tosi vahvasti kasvomaskin käyttöä, lähes pakotamme siihen. Ennen kaikkea kirkkoon tullessa ja sieltä poistuessa maskin käyttö on välttämätöntä, koska käytävällä ja eteisessä voi turvavälien pitämisessä olla ongelmia. Mikäli penkissä istuessa turvavälit ovat kunnossa, silloin maskia voi ajoittain poistaa, jos tuntuu, että se helpottaa omaa laulamista. Kirkkoon voi tulla paikan päälle näihin joululaulutilaisuuksiin vain terveenä ja vähintään kahteen kertaan rokotettuna tai koronan aiemmin sairastaneena, eli vain koronapassilla. Koronapassit tarkistetaan ovella.