Sunnuntaina 21.2. klo 10 messu Keminmaan kirkossa

11.2.2021 23.37

Sunnuntaina, 21.2. klo 10 alkavassa messussa katamme jälleen ehtoollispöydän. Vietämme edelleen messun striimattuna ja nettiradiossa ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Katkaisemme nettilähetykset ehtoollispöytään kutsun ja Herran siunauksen jälkeen ja avaamme sen jälkeen kirkon ovet teille seurakuntalaisille ja voitte tulla nauttimaan ehtoollista. Toivomme, että seuraat striimattua messua ennen tuloasi kirkkoon nauttimaan ehtoollista ja näin valmistaudut ehtoollisen nauttimiseen.
Jaamme ehtoollista sitä mukaa, kun väkeä tulee paikalle, voit tulla suoraan ehtoollispöytään. Pyydämme, että paikalle tulevat seuraavat itse tilannetta kirkossa, siellähän ei saa olla yhtäaikaisesti läsnä juuri kymmentä henkilöä enempää. Samoin pyydämme huolehtimaan sekä käsihygieniasta että turvaväleistä. Mikäli kirkossa on rauhallista, lupaamme, että saat penkissä hiljentyä haluamallasi tavalla, mutta toivomme, että ehtoollisen nautittuasi annat tilaa mahdollisille toisille saapujille. Olemme alttarilla jakamassa ehtoollista n. 10.50 - 11.20 välisen ajan.