Kirkkovaltuuston päätöksiä 25.1.2021

30.1.2021 16.59

Kirkkovaltuusto valitsi kokouksessaan 25.1. 2021 entisen puheenjohtajiston jatkamaan myös kaudelle 2021-2022. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Jarkko Hannunen ja varapuheenjohtajana Paula Aaltonen.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana kaudella 2021-2022 toimii edelleen Ritva Lampela. Hänen henkilökohtainen kirkkoneuvoston varajäsenensä on Jukka Nikurautio. Muut kirkkoneuvoston jäsenet ovat: (henkilökohtainen varajäsen sulkeissa)

Ari Aho (Jarmo Saariniemi)

Pirkko Saastamoinen (Maija-Liisa Ruonavaara)

Marjo Appelgrén (Virpi Kirkinen)

Eeva Lääkkö (Marjo Nurmi)

Jukka-Pekka Kerimaa (Vesa Inkilä)

Jukka Rainto (Jukka Viitala)

Risto Rimpisalo (Marja Kaakko)

Kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti Keminmaan uuden kirkon peruskorjauksen suunnitelman ja päätti lähettää sen Kirkkohallituksen vahvistettavaksi, koska korjauksessa tehtävät muutostyöt, mm. ulkoportaiden korjaaminen, eteistilojen muutokset ja kirkkosalin katon ja alttariseinän maalaustyöt ovat suojellun historiallisen rakennuksen olennaisia muutostöitä, jotka vaativat museoviraston lausunnon ja kirkkohallituksen vahvistuksen.  Kirkkovaltuusto antoi myös kirkkoneuvostolle oikeuden päättää korjaustöiden ajankohdista.