Kauneimmat joululaulut ja jouluajan konsertit korona-aikana Keminmaan kirkossa

8.12.2021 22.08

Kauneimmat joululaulut järjestetään poikkeustavalla vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Koronapassi otetaan käyttöön näissä tilaisuuksissa ja myös konserteissa.

Järjestämme Keminmaan uudessa kirkossa seuraavat Kauneimmat joululaulut-tilaisuudet: sunnuntaina 12.12. klo 18 ja keskiviikkona 15.12. klo 18, joihin on myös maksuton kuljetus, koska emme voi järjestää Lautiosaaren pienessä seurakuntatalossa turvallisella tavalla laulutilaisuutta. Viimeinen Kauneimmat joululaulut tilaisuus on kirkossa sunnuntai-iltana 19.12. klo 22.

Koska Keminmaan alueella on jo nyt väkimäärärajoituksia olemassa ja alueellinen pandemiatyöryhmä jopa suosittelee väkimäärärajoituksen kiristämistä 20 henkeen 16.1.2022 saakka, toimimme seuraavalla tavalla:

Kirkon penkkiriveistä osa suljetaan pois käytöstä, jotta turvavälit voidaan pitää. Suosittelemme tosi vahvasti kasvomaskin käyttöä, lähes pakotamme siihen. Ennen kaikkea kirkkoon tullessa ja sieltä poistuessa maskin käyttö on välttämätöntä, koska käytävällä ja eteisessä voi turvavälien pitämisessä olla ongelmia. Mikäli penkissä istuessa turvavälit ovat kunnossa, silloin maskia voi ajoittain poistaa, jos tuntuu, että se helpottaa omaa laulamista. Kirkkoon voi tulla paikan päälle näihin joululaulutilaisuuksiin vain terveenä ja vähintään kahteen kertaan rokotettuna tai koronan aiemmin sairastaneena eli vain koronapassilla. Koronapassit tarkistetaan ovella.

Jouluajan konserteissa noudatamme samankaltaista ohjeistusta.