Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön toiminta on suunnattu 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnan tehtävänä on tukea koteja varhaisnuorten kristillisessä kasvatuksessa ja auttaa heitä löytämään oman paikkansa seurakunnassa.

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö muodostuu kahdesta tärkeästä osasta: kerhotoiminnasta ja yhteistyöstä koulujen kanssa.

YHTEYSTIEDOT:
Nuorisotoimisto / Vanha Pappila
Nuorisotyönohjaaja Hannu Huttunen p. 0400-343452
Nuorisotyönohjaaja Virpi Huttunen p. 040-7666713

kouluikäisille

KESÄN PUUHAPÄIVÄT

1-3 Lk PUUHAPÄIVÄ  tiistaina 6.7. klo 10-16

4-6 Lk PUUHAPÄIVÄ keskiviikkona 7.7. klo 10-16

Puuhapäivät on tarkoitettu tytöille ja pojille.

Ohjelmassa mukavaa yhdessä tekemistä: ulkoleikkejä, kisailua, lauluja, ystävännauhan tako, aarteen etsintää, ruokailu, hartaus Vanhassa kirkossa, frisbeegolfia...

Ohjema on pääosin ulkona.

Puuhapäivä on maksuton.

Mukaan mahtuu 24 ensin ilmoittaunutta/ päivä. Päivä toteutuu, kun ilmoittautneita on vähintään 10 lasta.

Lisätietoa ennen 19.5. nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta virpi.huttunen@evl.fi tai 040 766 6713.

ILMOITTAUTUMISET viimeistään 13.6. tästä linkistä https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/f6mC8JdJSgLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TERVETULOA PUUHAAMAAN YHDESSÄ!