Tervetuloa rippikouluun vuonna 2020!

Tälle sivulle päivitetään myöhemmin tietoa vuoden 2020 rippileireistä ja päivärippikoulusta.

Rippikouluinfo pidetään koululla 13.9.2019

Rippikoulun kesto on kokonaisuudessaan 80 tuntia ja ajallisesti se on noin puoli vuotta. Rippikoulu koostuu lähijakson lisäksi yhteisistä tapaamisista sekä itsenäisistä ennakkokäynneistä, joita kerätään rippikoulupassiin. Rippikoululaisille jaetaan rippikoulukortit ja ohjeet kortin täyttämisestä. Korttiin tulee kerätä vähintään viisi (5) messumerkkiä ja viisi (5) muuta merkkiä (eri seurakunnan tilaisuudet esim. nuorten avoimet, teemaillat yms.) Rippikoulukortit jaettiin koulussa pidetyssä rippikouluinfossa. Mikäli rippikoululainen ei korttia ole saanut tai se on häneltä kadonnut saa kirkkoherranvirastosta uusia kortteja. Rippikoululainen on itse vastuussa omasta kortistaan ja siihen kerättävistä merkinnöistä.

Kaikkeen riparin opetukseen ja yhteisiin tilaisuuksin osallistuminen on välttämätöntä. Poissaoloista on syytä keskustella vetäjien kanssa etukäteen ja katsoa korvaavat tilaisuudet.

Rippikoulussa opeteltavat ulkoläksyt löytyvät tästä.

Jos on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Laura Kinnunen (Seurakuntapastori, kasvatus) 0405473895, laura.kinnunen@evl.fi
Virpi Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0407666713, virpi.huttunen@evl.fi
Hannu Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0400343452, hannu.huttunen@evl.fi

Nuotio