Varhaisnuoriso- ja nuorisotyön kerhonohjaajat

Kerhonohjaajia tarvitaan ohjaamaan seurakunnan kerhoja alakouluikäisille lapsille.

Kerhoja pidetään eripuolilla Keminmaan kuntaa, jotta mahdollisemman moni lapsi pääsisi osallistumaan seurakunnan toimintaan lähellä kotia. Seurakunnassamme on monenlaisia kerhoja esim. kokki-, liikunta-, sähly-, perinteisiä ohjelmakerhoja, näytelmäkerho sekä monitoimikerho. Yhteistä kaikille seurakunnan alakoukuikäisten kerhoille on se, että niissä pidetään hartaus joka kerhokerta.

Kerhonohjaajat ovat sitoutuneet pitämään kerhoa kerran viikossa, pois lukien koulujen loma-ajat.

Kerhonohjaajan tulee olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka on käynyt kerhonohjaajan peruskurssin.

Lisätietoa aiheesta voit kysyä nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta 040 766 6713, virpi.huttunen@evl.fi.

Tervetuloa isoskoulutukseen sekä kerhonohjaajakoulutukseen!

Rippikoulu oli ainutlaatuinen kokemus elämässäsi. Ehkäpä haluat jakaa sitä iloa, toimintaa ja naurua myös tuleville rippikoululaisille? Isoskoulutus on oiva mahdollisuus oppia uutta, suunnitella ja toteuttaa mitä erilaisempia juttuja. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus päästä pitämään kerhoa alakouluikäisille lapsille.

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi on tarkoitettu rippikoulunkäyneille. Koulutus alkaa torstaina 24.9.2020.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu 7 iltakokoontumisesta  ja  28.11. lauantain koulutuspäivästä Vanhassa pappilassa sekä rovastikunnallisesta kerhonohjaajien virikepäivästä 16.1.2021.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=4781ba6121f59e510b2ec8303de3cf0945&lang=fi

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koulutukset ovat vuoroviikoin.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutus sisältää torstaisin klo 15.30-16.45 iltakokoontumisia, matkan Oulugospel tapahtumaan lauantaina 31.10.2020, hartausvuoroja avoimilla ovilla sekä muita myöhemmin ilmoitettavia tapahtumia.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä