Varhaisnuoriso- ja nuorisotyön kerhonohjaajat

Kerhonohjaajia tarvitaan ohjaamaan seurakunnan kerhoja alakouluikäisille lapsille.

Kerhoja pidetään eripuolilla Keminmaan kuntaa, jotta mahdollisemman moni lapsi pääsisi osallistumaan seurakunnan toimintaan lähellä kotia. Seurakunnassamme on monenlaisia kerhoja esim. kokki-, liikunta-, sähly-, perinteisiä ohjelmakerhoja, näytelmäkerho sekä monitoimikerho. Yhteistä kaikille seurakunnan alakoukuikäisten kerhoille on se, että niissä pidetään hartaus joka kerhokerta.

Kerhonohjaajat ovat sitoutuneet pitämään kerhoa kerran viikossa, pois lukien koulujen loma-ajat.

Kerhonohjaajan tulee olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka on käynyt kerhonohjaajan peruskurssin.

Lisätietoa aiheesta voit kysyä nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta 040 766 6713, virpi.huttunen@evl.fi.

Kerhonohjaajaksi voit ilmoittautua tästä

Tervetuloa isoskoulutukseen sekä kerhonohjaajakoulutukseen!

Rippikoulu oli ainutlaatuinen kokemus elämässäsi. Ehkäpä haluat jakaa sitä iloa, toimintaa ja naurua myös tuleville rippikoululaisille? Isoskoulutus on oiva mahdollisuus oppia uutta, suunnitella ja toteuttaa mitä erilaisempia juttuja. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus päästä pitämään kerhoa pienemmille lapsille.

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi on tarkoitettu rippikoulunkäyneille ja koulutus alkaa aina syyskuun alkupuolella.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu 7-8 iltakokoontumisesta Vanhassa pappilassa sekä  lauantaikoulutuspäivästä.

Koulutus on maksuton.

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koulutukset ovat vuoroviikoin.

Virsikirjoja, Raamattuja.
Isoskoulutuksessa suunnitellaan ja tehdään yhdessä sekä valmistaudutaan tuleviin rippikouluihin!

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutus sisältää iltakokoontumisia, matkan Oulugospel tapahtumaan, hartausvuoroja avoimilla ovilla sekä muita myöhemmin ilmoitettavia tapahtumia.

Koulutus on maksuton.