Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät

Eläkeläisten kyläpaikka keskiviikkoisin klo 11-13 Uudessa Pappilassa

Eläkeläisten kyläpaikka on avoin kohtaamispaikka yhdessäolon ja päiväkahvin merkeissä. Ohjaajina toimivat vapaaehtoistyöntekijät. Voit olla kyläpaikassa koko tapahtuman ajan tai vain piipahtaa kahvilla. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi.

Kevään viimeinen kokoontuminen 13.6.

Keskustelupiiri Lautiosaaren seurakuntatalolla parillisina viikkoina tiistaisin klo 13.00-14.30

Diakoniatyöntekijän vetämä keskustelupiiri. Tilaisuudessa on hartaus ja keskustelua ajankohtaisista aiheista kahvittelun lomassa. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi.

Kerho on jäänyt kesätauolle.

Hengellinen keskustelupiiri Tornion Saarenvireessä kerran kuukaudessa tiistaisin klo 10-11

Syyskuusta toukokuuhun

Ryhmä on tarkoitettu talossa asuville ja kuntoutusjaksolla oleville.

Miesten piiri

Miesten piiri kokoontuu perjantaisin klo 19 Vanhassa pappilassa. Tervetuloa mukaan viettämään perjantai-iltaa Raamatun sanan äärellä.

Hartaushetket seurakunnan alueella olevissa vanhusten ryhmäasunnoissa

Hartaudet järjestetään ryhmäasuntojen olohuoneissa, kussakin kerran kuukaudessa. Hartaudet ovat avoimia myös vierailijoille, erityisesti kutsutaan mukaan ryhmäasunnoissa asuvien läheisiä sekä ryhmäkotien naapurustossa asuvia. Hartauksien ajankohdat ilmoitetaan Kirkkolaiva-lehdessä ja ryhmäkotien ilmoitustauluilla.

Suntionkulma sisäkuva

Vertaistuki

Elämän erityistilanteissa samanlaisten asioiden kanssa kamppailevat ihmiset ovat usein hyvä tuki- ja ystäväryhmä.

Sururyhmissä  läheisensä menettäneet saavat jakaa tuntojaan. Seurakunta järjestää ainakin kerran vuodessa 6 kertaa kokoontuvan sururyhmän. Sururyhmä kokoontuu viikon - kolmen viikon välein. Seuraavasta  sururyhmästä voi kysyä diakoniatyöntekijöiltä,  Ritva Torvinen p. 040-504 2803 tai Veli-Matti Voutilainen p. 040-540 6807.

Omaishoitajien arki tiivistyy kodin piiriin. Omaishoitajien vertaistukiryhmä avaa elämän näkymää ja luo paikan, jossa ymmärretään toinen toistaan. Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kolmen viikon välein Suntionkulmassa. Kevään kokoontumispäivät ovat torstaisin 18.1.   8.2.   1.3.   5.4.   3.5.

Näkövammaisten kerho kokoontuu Suntionkulmassa.

Suntionkulmassa järjestetään vertaistukiryhmiä myös päihde- ja muista riippuvuuksista tai yksinäisyydestä kärsiville.

Seurakunnassa järjestetään säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi vertaistukitoimintaa erilaisten tapahtumien muodossa omaishoitajille, yksinäisille, näkövammaisille, kuulovammaisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Kaikista ryhmistä ja tapahtumista lisätietoja  saat näiltä kotisivuilta, kirkkolaivalehdestä tai suoraan seurakunnasta.