Aikuisrippikouluun!

Erilaisista elämäntilanteista johtuen, rippikoulu on saattanut jäädä käymättä. Seurakuntamme järjestää aikuisrippikouluja, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua. Rippikoulun käytyäsi voit toimia kummin tehtävissä tai järjestää kirkkohäät. Rippikoulu on aikaa pohdinnalle, ihmettelylle ja kyselemiselle. Rippikoulussa saa ihmetellä elämää, Jumalaa ja omaa itseä.

Aikuisrippikoulu on opetussuunnitelman mukaisesti kestoltaan noin 80 tuntia. Rippikoulun suorittaminen koostuu yhteisistä tapaamisista, messuista sekä itsenäisistä tehtävistä. Rippikoulumateriaalina toimivat Raamattu, Katekismus sekä virsikirja.

Lisätietoja antaa seurakuntapastori Laura Kinnunen p. 040 547 3895 tai laura.kinnunen@evl.fi

Seuraava aikuisrippikoulu

Keminmaan seurakunta järjestää aikuisrippikoulua yksilö- tai ryhmäopetuksena. Aikuisrippikoulun voi aloittaa milloin vaan.

Lisätietoja saat seurakuntapastori Laura Kinnunen

laura.kinnunen@evl.fi tai numerosta 040 547 3895.

Polku
Päivä vain ja hetki kerrallansa, askeleissa turvallisissa saamme kulkea. Tervetuloa rippikouluun