Varhaisnuoriso- ja nuorisotyön kerhonohjaajat

Kerhonohjaajia tarvitaan ohjaamaan seurakunnan kerhoja alakouluikäisille lapsille.

Kerhoja pidetään eripuolilla Keminmaan kuntaa, jotta mahdollisemman moni lapsi pääsisi osallistumaan seurakunnan toimintaan lähellä kotia. Seurakunnassamme on monenlaisia kerhoja esim. kokki-, liikunta-, sähly-, perinteisiä ohjelmakerhoja, näytelmäkerho sekä monitoimikerho. Yhteistä kaikille seurakunnan alakoukuikäisten kerhoille on se, että niissä pidetään hartaus joka kerhokerta.

Kerhonohjaajat ovat sitoutuneet pitämään kerhoa kerran viikossa, pois lukien koulujen loma-ajat.

Kerhonohjaajan tulee olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka on käynyt kerhonohjaajan peruskurssin.

Lisätietoa aiheesta voit kysyä nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta 040 766 6713, virpi.huttunen@evl.fi.

Tervetuloa isoskoulutukseen sekä kerhonohjaajakoulutukseen!

Rippikoulu oli ainutlaatuinen kokemus elämässäsi. Ehkäpä haluat jakaa sitä iloa, toimintaa ja naurua myös tuleville rippikoululaisille? Isoskoulutus on oiva mahdollisuus oppia uutta, suunnitella ja toteuttaa mitä erilaisempia juttuja. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus päästä pitämään kerhoa alakouluikäisille lapsille.

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi on tarkoitettu rippikoulunkäyneille.

Kerhonohjaajan peruskurssi pidetään jokatoinen torstai klo 15.15-16.45 Vanhassa pappilassa. Ensimmäinen kokoontuminen on 2.9.2021.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu 7 iltakokoontumisesta tai viikonlopun koulutuspäivästä Vanhassa pappilassa sekä rovastikunnallisesta kerhonohjaajien virikepäivästä.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen tästä https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/g7BZ8nGpx7

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Kokoonnumme joka toinen torstai klo 15.15-16.45 Vanhassa pappilassa, Rantatie 26 c. Ensimmäinen kokoontuminen on 9.9.2021.

Isoskoulutus sisältää torstai iltapäivä kokoontumisia sekä lauantai koulutuspäivän klo 9-16, hartausvuoroja avoimilla ovilla sekä matkan Oulu gospel tapahtumaan 6.11.2021.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua isoskoulutukseen tästä https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/5c3qBbS6GD

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koska ne kokoontuvat joka toinen viikko.