Varhaisnuoriso- ja nuorisotyön kerhonohjaajat

Kerhonohjaajia tarvitaan ohjaamaan seurakunnan kerhoja alakouluikäisille lapsille.

Kerhoja pidetään eripuolilla Keminmaan kuntaa, jotta mahdollisemman moni lapsi pääsisi osallistumaan seurakunnan toimintaan lähellä kotia. Seurakunnassamme on monenlaisia kerhoja esim. kokki-, liikunta-, sähly-, perinteisiä ohjelmakerhoja, näytelmäkerho sekä monitoimikerho. Yhteistä kaikille seurakunnan alakoukuikäisten kerhoille on se, että niissä pidetään hartaus joka kerhokerta.

Kerhonohjaajat ovat sitoutuneet pitämään kerhoa kerran viikossa, pois lukien koulujen loma-ajat.

Kerhonohjaajan tulee olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka on käynyt kerhonohjaajan peruskurssin.

Lisätietoa aiheesta voit kysyä nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta 040 766 6713, virpi.huttunen@evl.fi.

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi on tarkoitettu rippikoulunkäyneille.

Kerhonohjaajan peruskurssi alkaa torstaina 11.8.2022.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu torstaisin 11.8., 18.8. ja 1.9.  klo 17.30-20.00 iltakokoontumisesta, 8.10. lauantain koulutuspäivästä Vanhassa pappilassa sekä kerhonohjaajien ohjaajapäivästä Ylitorniolla 28.1.2023.

Koulutus on maksuton.

Ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen tästä viim. 10.8. https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/g7BZ8nGpx7Linkki avautuu uudessa välilehdessä

koulutus

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Koulutus on maksuton.

Hei tuleva isonen!

Hae nyt mukaan 2022-2023 Isoskoulutukseen. Aloitetaan torstaina 13.10.2022 kello 15.30-17 Vanhassa pappilassa! Tavataan torstaina ensimmäistä kertaa ja käydään läpi koulutuksen päivät, koulutuksen sisältöä ja muuta mukavaa.

Muista ilmottautua mukaan alla olevasta linkistä:

Ilmoittautuminen (mvs.fi)

Ilmoittautuminen alkaa 26.09.2022 klo 18.00 ja loppuu 13.10.2022 klo 23.59.

Nappaa kaveri mukaan ja nähdään Vanhassa pappilassa!