Varhaisnuoriso- ja nuorisotyön kerhonohjaajat

Kerhonohjaajia tarvitaan ohjaamaan seurakunnan kerhoja alakouluikäisille lapsille.

Kerhoja pidetään eripuolilla Keminmaan kuntaa, jotta mahdollisemman moni lapsi pääsisi osallistumaan seurakunnan toimintaan lähellä kotia. Seurakunnassamme on monenlaisia kerhoja esim. kokki-, liikunta-, sähly-, perinteisiä ohjelmakerhoja, näytelmäkerho sekä monitoimikerho. Yhteistä kaikille seurakunnan alakoukuikäisten kerhoille on se, että niissä pidetään hartaus joka kerhokerta.

Kerhonohjaajat ovat sitoutuneet pitämään kerhoa kerran viikossa, pois lukien koulujen loma-ajat.

Kerhonohjaajan tulee olla ev.-lut. seurakunnan konfirmoitu jäsen, joka on käynyt kerhonohjaajan peruskurssin.

Lisätietoa aiheesta voit kysyä nuorisotyönohjaaja Virpi Huttuselta 040 766 6713, virpi.huttunen@evl.fi.

Tervetuloa isoseksi tai yövalvojaksi kesän 2022 rippikouluihin!

Rippikouluissa tarvitaan isosia eli ryhmänohjaajia sekä rippileireillä yövalvojia.

Voit kysyä vapaita paikkoja Virpiltä 040 766 6713

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi on tarkoitettu rippikoulunkäyneille.

Kerhonohjaajan peruskurssi alkaa syyskuussa 2022.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu 7 iltakokoontumisesta tai viikonlopun koulutuspäivästä Vanhassa pappilassa sekä rovastikunnallisesta kerhonohjaajien virikepäivästä.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua kerhonohjaajakoulutukseen elokuun alusta 2022 tähän tulevan linkin kautta.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille.

Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Kokoonnumme joka toinen torstai klo 15.15-16.45 Vanhassa pappilassa, Rantatie 26 c.

Isoskoulutus sisältää torstai iltapäivä kokoontumisia sekä lauantai koulutuspäivän klo 9-16, hartausvuoroja avoimilla ovilla sekä matkan Oulu gospel tapahtumaan Pyhäinpäivänä 2022.

Koulutus on maksuton.

Voit ilmoittautua isoskoulutukseen elokuun alusta 2022 tähän tulevan linkin kautta.

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koska ne kokoontuvat joka toinen viikko.