Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyön toiminta on suunnattu 7-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Toiminnan tehtävänä on tukea koteja varhaisnuorten kristillisessä kasvatuksessa ja auttaa heitä löytämään oman paikkansa seurakunnassa.

Seurakuntamme varhaisnuorisotyö muodostuu kahdesta tärkeästä osasta: kerhotoiminnasta ja yhteistyöstä koulujen kanssa.

YHTEYSTIEDOT:
Nuorisotoimisto / Vanha Pappila
Nuorisotyönohjaaja Virpi Huttunen p. 040-7666713

Seurakuntapastori Miia Härkönen p. 040-3572928

5-6 LK AMAZING RACE ON JOUKKUEKILPAILU!

Kootkaa 3-5 henkilön joukkue ja tulkaa kisailemaan Kallin maastoon.

Tapahtuma on syyslomaviikolla 19.10. keskiviikkona klo 13- 16.30 Kallilla.

Joukkueet saavat hiihtosatdionilla välipalan, ohjeet ja kartan, josta selviää tehtävärastien sijainnit.

Tehtävärasteille kuljetaan jalkaisin. Tehtävät suoritettuaan joukkueet kokoontuvat Kallin hiihtostadionin laavulle,

jossa paistetaan makkaraa ja palkitaan kolme parasta joukkuetta.

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjinä on Keminmaan kunta ja seurakunta. Lisätietoa saat Sanna Jussila 040 8352530 ja Virpi Huttunen 040 7666713.

Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä linkistä https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/K9G2KnXjHzLinkki avautuu uudessa välilehdessä