Varhaisnuorten kerhotoiminta

Varhaisnuorille suunnatut kerhot ovat osa Keminmaan seurakunnan viikkotoimintaa. Kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja erilaisia kerhoja on viikon aikana tarjolla monipuolisesti ja eri puolilla Keminmaata.

Kerhojen kokoontumisiin sisältyy monenlaista mukavaa tekemistä kerhon teemaan liittyen; kokkikerhoissa toiminnan pääpaino on kokkailuun liittyvissä tekemisissä, kun taas perinteisen Makerokerhon sisältö voi vaihdella enempikin. Näytelmäkerhossa luovuus saa vallan! Liikunnallisia kerhoja kokoontuu useampi erilainen; sisäpelikerho, liikuntakerho sekä sählykerhot erilaisille porukoille.

Yhteistä erilaisille kerhoille on ohjelmaan kuuluva hartaushetki, johon kerholaiset saavat yhdessä ohjaajien kanssa hiljentyä kerhokerroilla.

Kaikissa kerhoissa vetäjinä toimii koulutetut kerhonohjaajat.

Syksyn kerhotoiminnasta lisätietoja myöhemmin!

Mikäli kysyttävää kerhoihin liittyen herää, ole yhteydessä:

nuorisotyöntekijä Heta Huttula

p. 0401394753

heta.huttula@evl.fi

Ilmoittaudu mukaan kerhotoimintaan oheisten linkkien kautta!

Kokkikerhot 4-6 -luokkalaisille Keminmaan keskuskoulun kotitalousluokassa

Kokkikerhoryhmiin otetaan mukaan yhteensä 8 osallistujaa. Ilmoittaudu siis mukaan!

Maanantain ryhmä klo 17-19 ->  Ilmoittaudu mukaan tästä!

Keskiviikon ryhmä klo 17-19 -> Ilmoittaudu mukaan tästä!

Makero-kerho Lautiosaaren seurakuntatalolla

Perinteinen Makero-kerho, jossa ohjelma vaihtelee kerhokerroittain.

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 17.30 - 19 Lautiosaaren seurakuntatalolla

Ilmoittaudu mukaan tästä!

kerhokausi
Kerhot alkavat syyskuussa 2024. Ilmoittautuneille lisäinfoa lähempänä kerhojen alkua.