vaellus

Tsuodja 2022

Tämän vuoden vaellus on Utsjoen alapuolen maastoissa, Kaldoaivin erämaa-alueen länsiosassa. Perusreitti on pituudeltaan n. 50 km. Lisäpituutta reissulle tuovat tarvittaessa esim. tuntureiden huiputukset ja kalastusreissut reitin lähijärville.

Vaellusreitin alussa ja lopussa on tunturikoivikkoista maastoa, muuten ollaan liki puuttomassa tunturimaastossa ja paljakalla. Alueella on useita n. 300-400 metriin nousevia tuntureita ja näkymät myös Norjan puolelle ovat mahtavat. Komea kilometrin korkuinen maamerkki Rastegáissa on lähes koko ajan näkyvissä. Alueella on monia tunturijärviä, joissa voi erinomaisesti harrastaa kalastusta. Reitti on kohtuullisen helppokulkuinen ja kulkuvauhti/päivämatkat ovat leppoisia, että maisemista ja luonnon rauhasta voi hyvin nauttia.

Menomatka alkaa to 28.7. klo 6.00 bussilla Petsikkoon, jossa ollaan perillä iltapäivällä. Paluu Leppälä-Keminmaa 3.8. illalla.

Mukaan mahtuu 10 yli 13 vuotiasta vaeltajaa. Ryhmä on täysi, mutta varasijalle mahtuu vielä.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 18.3.2022. Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta https://www.mvs.fi/srk/keminmaa/url/ypBgN5DjPaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ohjaajina ovat Tuomas Varonen (Keminmaan srk) ja Tiro Rohkimainen (Kauniaisten suomalainen srk)

Tiedustelut:  virpi.huttunen(ät)evl.fi, 040 766 6713 (Keminmaa)                                                                  tiro.rohkimainen(ät)evl.fi, 050-3484643, myös WA)   (Kauniainen)

Vaellus järjestetään jälleen yhdessä Kauniaisten suomalaisen seurakunnan nuorisotyön kanssa.

Vaelluksen hinta:

-osallistumismaksu 50 e (Joka sisältää bussimatkat Keminmaa-Utsjoki-Keminmaa, sekä paluumatkan saunan ja ruokailun sekä vaelluksen ajan ryhmätapaturmavakuutuksen)

- omat ruoat 

- mahdollisen kalastusluvat n. 30 e/viikko

vaellus

SÄHLYVUORO nuorille ja aikuisille Lassilan koululla

PERJANTAISIN klo 17.30-19.00. 

Kevään viimeinen vuoro oli 13.5.2022

Vuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille ja aikuisille.

Ota sisäpelikengät, juomapullo ja maila (jos on) mukaan. Jotta silmävammoilta vältyttäisiin suosittelemme suojalaseja!

Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua!