Tule ja ota kaveri mukaan

Avoimille oville keskiviikoisin!

Vanhassa pappilassa, Rantatie 26 c, on joka keskiviikko (ei koulujen loma-aikoina) nuorille oma ilta.

Keskiviikko iltaisin klo 18-21 Avoimilla ovilla pelaillaan, istuskellaan, kuunnellaan musiikkia ja jutellaan kavereiden kanssa. Joka keskiviikko Avoimilla on myös hartaus ja jotakin tarjottavaa. Tule mukaan viihtymään yhdessä!

Jos keräät rippikoulukorttiin merkkejä, niitä voit saada Avoimilta viisi. Merkin saadaksesi sinun tulee olla Avoimilla klo 18 ja hartauden jälkeen n. 19.20 saat rippikoulumerkin ja voit joko lähteä kotiin tai jäädä vielä Avoimille iltaa viettämään.

SÄHLYVUORO nuorille ja aikuisille Lassilan koululla

tiistaisin klo 18.00-19.30.

Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua!

Vuoro on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille ja aikuisille.

Ota sisäpelikengät, juomapullo ja maila (jos on) mukaan. Jotta silmävammoilta vältyttäisiin suosittelemme suojalaseja!

Tule vuorolle klo 17.55 niin ehdit vaihtaa kengät. Koulun ovi on lukossa, joten kesken vuoron ei välttämättä pääse sisään.

gospeltapahtuma

OuluGospel 2.11.2019

KEMINMAAN SEURAKUNTA TEKEE MATKAN TAPAHTUMAAN LAUANTAINA 2.11. lähtö 9.30 ja paluu yöllä.

MATKAN HINTA ON 20e sis. matkat, ohjelma, yksi ruoka, ryhmävakuutus.

MATKA on tarkoitettu yli 13 v nuorille!

Lauantai 2.11

12.00  Konsertti  NNS ja kls   Pohjankartano; Leevi Madetojan katu 1

RUOKATAUKO ja 16.00  Majakat

18.00  Konsertti  Juhani band ja Save Pohjankartano

21.30  Konsertti J.Jyrä ja Gospel Covertajat  Keskustan seurakuntatalo; Isokatu 17

Roadtrip to north 2019 Inari

Nuorten retki pohjoiseen 14.-17.10.2019.

Retki on tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille.

Matkalla tutustumme mm. Siidaan, Pielpajärven erämaa kirkkoon ja Kaunispäältä katselemme Saariselän tunturimaisemaa!

Retken hinta on 80e sisältäen matkat, majoituksen, aamupalat, yhden lämpimän ruoan/päivä sekä ryhmävakuutuksen.

Retkelle otetaan mukaan 14 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova!

Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 10.