Suntionkulma sisäkuva

Vertaistuki

Elämän erityistilanteissa samanlaisten asioiden kanssa kamppailevat ihmiset ovat usein hyvä tuki- ja ystäväryhmä.

Sururyhmissä  läheisensä menettäneet saavat jakaa tuntojaan. Seurakunta järjestää tarpeen mukaan 6 kertaa kokoontuvan sururyhmän. Sururyhmä kokoontuu viikon - kolmen viikon välein. Parhaillaan käynnissä olevaan ryhmään ei voi enää liittyä. Uusi ryhmä alkaa aikaisintaan syksyllä. Tiedustelut diakoniatyöntekijä Ritva Torvinen p. 040-5042803 ja pappi Minna Niiranen p. 040-6107609.

Omaishoitajien arki tiivistyy kodin piiriin. Omaishoitajien vertaistukiryhmä avaa elämän näkymää ja luo paikan, jossa ymmärretään toinen toistaan. Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 12 kohtaamispaikka Pulssissa, Rantatie 26.                                           Kevätkauden kokoontumiset: 24.2.   24.3.   21.4.   19.5,

Näkövammaisten toiminnasta voi tiedustella Ritva Torviselta  p. 040-5042803.

Kaikista ryhmistä ja tapahtumista lisätietoja  saat näiltä kotisivuilta, Lounais-Lappi -lehdestä tai suoraan seurakunnasta.