Maanantairuokailu

Ruokailu vähävaraisille tai muuten tukea ja yhteyttä kaipaaville maanantaisin Kohtaamispaikka Pulssissa, Rantatie 26  klo 11.45 alkaen!

Aterian hinta 1 €.

Suntionkulma sisäkuva

Vertaistuki

Elämän erityistilanteissa samanlaisten asioiden kanssa kamppailevat ihmiset ovat usein hyvä tuki- ja ystäväryhmä.

Sururyhmissä  läheisensä menettäneet saavat jakaa tuntojaan. Seurakunta järjestää ainakin kerran vuodessa 6 kertaa kokoontuvan sururyhmän. Sururyhmä kokoontuu viikon - kolmen viikon välein. Sururyhmää koskevat tiedustelut  diakoniatyöntekijä  Ritva Torvinen p. 040-5042803.

Omaishoitajien arki tiivistyy kodin piiriin. Omaishoitajien vertaistukiryhmä avaa elämän näkymää ja luo paikan, jossa ymmärretään toinen toistaan. Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 12 kohtaamispaikka Pulssissa, Rantatie 26.   Kevään kokoontumispäivät ovat    24.1.    21.2.    21.3.    18.4.    16.5.

Näkövammaisten kerho kokoontuu kohtaamispaikka Pulssissa erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

Kaikista ryhmistä ja tapahtumista lisätietoja  saat näiltä kotisivuilta, Lounais-Lappi -lehdestä tai suoraan seurakunnasta.