Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät

Eläkeläisten kyläpaikka keskiviikkoisin klo 11-13 Uudessa Pappilassa

Eläkeläisten kyläpaikka on avoin kohtaamispaikka yhdessäolon ja päiväkahvin merkeissä. Ohjaajina toimivat vapaaehtoistyöntekijät. Voit olla kyläpaikassa koko tapahtuman ajan tai vain piipahtaa kahvilla. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi.

Syskyn ensimmäinen kokoontuminen 5.9.

Keskustelupiiri Lautiosaaren seurakuntatalolla parillisina viikkoina tiistaisin klo 13.00-14.30

Diakoniatyöntekijän vetämä keskustelupiiri. Tilaisuudessa on hartaus ja keskustelua ajankohtaisista aiheista kahvittelun lomassa. Vapaaehtoinen kahvimaksu diakoniatyön hyväksi.

Hengellinen keskustelupiiri Tornion Saarenvireessä kerran kuukaudessa tiistaisin klo 10-11

Syyskuusta toukokuuhun

Ryhmä on tarkoitettu talossa asuville ja kuntoutusjaksolla oleville.

Miesten piiri

Miesten piiri kokoontuu perjantaisin klo 19 Vanhassa pappilassa. Tervetuloa mukaan viettämään perjantai-iltaa Raamatun sanan äärellä.

Hartaushetket seurakunnan alueella olevissa vanhusten ryhmäasunnoissa

Hartaudet järjestetään ryhmäasuntojen olohuoneissa, kussakin kerran kuukaudessa. Hartaudet ovat avoimia myös vierailijoille, erityisesti kutsutaan mukaan ryhmäasunnoissa asuvien läheisiä sekä ryhmäkotien naapurustossa asuvia. Hartauksien ajankohdat ilmoitetaan Kirkkolaiva-lehdessä ja ryhmäkotien ilmoitustauluilla.

Suntionkulma sisäkuva

Vertaistuki

Elämän erityistilanteissa samanlaisten asioiden kanssa kamppailevat ihmiset ovat usein hyvä tuki- ja ystäväryhmä.

Sururyhmissä  läheisensä menettäneet saavat jakaa tuntojaan. Seurakunta järjestää ainakin kerran vuodessa 6 kertaa kokoontuvan sururyhmän. Sururyhmä kokoontuu viikon - kolmen viikon välein. Sururyhmää koskevat tiedustelut  diakoniatyöntekijä  Ritva Torvinen p. 040-5042803.

Omaishoitajien arki tiivistyy kodin piiriin. Omaishoitajien vertaistukiryhmä avaa elämän näkymää ja luo paikan, jossa ymmärretään toinen toistaan. Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kolmen viikon välein Uudessa pappilassa. Syksyn kokoontumispäivät ovat torstaisin klo 12.00:     6.9.      4.10.    1.11.     29.11.

Näkövammaisten kerho kokoontuu Uudessa pappilassa.

Seurakunnassa järjestetään säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi vertaistukitoimintaa erilaisten tapahtumien muodossa omaishoitajille, yksinäisille, näkövammaisille, kuulovammaisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille.

Kaikista ryhmistä ja tapahtumista lisätietoja  saat näiltä kotisivuilta, kirkkolaivalehdestä tai suoraan seurakunnasta.