LÄHETYSTYÖ

”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.”

(Joh. 20:20)

Lähetystyötä tehdään, että koko maailma saisi kuulla iloisen uutisen Jumalasta ja Jeesuksen sovitustyöstä. Lähetystyö on kirkon perustehtävä. Meidät kristityt on kutsuttu jatkamaan Jeesuksen työtä tässä maailmassa – toiset lähtijöinä, toiset lähettäjinä.

Tavoitteena on herättää seurakuntalaisissa lähetysrakkautta niin, että tiedot, taidot, rukous ja taloudelliset voimavarat voisivat palvella evankeliumin leviämistä kaikkialle maailmaan sanoin ja teoin.

Käytännön toimintaa suunnittelee ja koordinoi lähetyssihteerin tueksi valittu lähetystyön johtokunta.

Tekoja ja toimintaa lähetyksen hyväksi

Lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Väentuvalla. Illoissa kerrotaan nimikkolähettien terveisiä ja samoin ajankohtaista tietoa nimikkokohteistamme.

Lähetyksen Kirppis & lahjapuoti Helmi on avoinna keskiviikko - perjantai klo 11-17 ja lauantaisin klo 11-14.  Kirppiksellä on yksityisten pöytiä vuokrattavana ja sieltä löytyy monenlaista ostettavaa käsitöistä askartelutöihin ja tietysti myös kahvia/ teetä pullan tai piirakan kera. HUOM   HUOM   Kirpputori ja lahjapuoti suljettuna 1.9.2018 hiippakunnan lähetysjuhlien vuoksi.

Lähetyksen tuotto käytetään sekä nimikkolähettien työn että nimikkokohteiden tukemiseen.

Seurakuntamme nimikkolähetit:

* perhe Etu-Aasiassa, Suomen Evankelis-luterilainen Kansänlähetys

* perhe Kaukaasiassa, Lähetysyhdistys Kylväjä

* Juha Saari, Inkerin kirkko, Suomen Evankelis-luterilainen Kansanlähetys

Seurakuntamme nimikkokohteet:

* Intia, Medialähetysjärjestö Sanansaattajat

* AKHA - Laos: Lasten äidinkielinen esikoulutus, Laos,  Suomen Lähetysseura

* AAT - Thaimaa: Ihmiskaupan ehkäiseminen, Suomen Lähetysseura

* Murmanskin seurakunta, kirkon rakennusprojekti, Lapin seurakuntien yhteinen hanke