PERHEKERHO

SYYSKAUDEN PERHEKERHOT ALKAVAT 24.8.2020. Aloitamme syyskauden perhekerhot ulkokerhoina. Säänmukainen varustus, olemme koko kerhon ulkona.

Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kerho.
Kerhossa lauletaan, leikitään, askarrellaan, rupatellaan kahvipöydän äärellä ja hiljennytään yhteiseen hartauteen. Kerhoon tullaan terveinä. Kerhoon tultaessa ja lähtiessä pestään kädet kunnolla.
Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa viettämään kanssamme aamupäivää!

Laurilan Vanhassa pappilassa (Rantatie 26 C) Vanhan pappilan leikkikenttä.

maanantaisin klo 9.30-11.00.

Lautiosaaren seurakuntatalolla (Killisentie 2)

torstaisin klo 9.30-11.00

Laurilan PPH-kerho (perhepäivähoitajien ja hoitolasten kerho)
perjantaisin klo 9.00-10.30 Vanhassa pappilassa (Rantatie 26 C)

PPH-kerho kokoontuu syyskauden aluksi poikkeuksellisesti ulkokerhona Vanhan pappilan leikkikentällä. Sadepäivinä kerho on peruttu. Kerhotiloihin siirrymme Vanhan pappilan remontin valmistuttua.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA: Keminmaan seurakunta Lapsityö

Facebookissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja kerhokohtaisesti päivä- ja perhekerhoista.

Marika Alajärvi p.0400-278259, marika.alajarvi@evl.fi
Taina Väkeväinen p. 0400-226837, taina.vakevainen@evl.fi

Lastenleluja
Riemullista on leikkiä, nauraa ja iloita! Tule kerhoihimme ystävystymään ja ihmettelemään!