Rippikoulu

 

Tervetuloa rippikouluun 2023-2024!

 

Keminmaan seurakunta järjestää tulevana kautena kolme rippileiriä ja kaksi päivärippikoulua. 

ILMOITTAUTUMISLINKKI 

Alkaa 22.10.2023

 

Keminmaan koululla infotilaisuus 11.10.2023 

 

Muualla rippikoulun käyvät, ilmoittaudu oman seurakunnan rippikouluun, muualla käyvien ryhmään! 

Riparipassimerkit oman seurakunnan toiminnasta (10 kpl)

(esim urheilu/järjestö/herätysliikkeiden ripareille lähtijät)

 

 

Rippikoulun kesto on kokonaisuudessaan 80 tuntia ja ajallisesti se on noin puoli vuotta. Rippikoulu koostuu lähijakson lisäksi yhteisistä tapaamisista sekä itsenäisistä ennakkokäynneistä, joita kerätään rippikoulupassiin. Rippikoululaisille jaetaan rippikoulupassit ja ohje passin täyttämisestä. Passiin tulee kerätä vähintään 10 merkkiä (eri seurakunnan tilaisuudet esim. nuorten avoimet, passiin voit kerätä myös yhden auttamismerkin mummilta, kummilta tai vaikka naapurilta) Rippikoulupassit jaetaan koulussa pidetyssä rippikouluinfossa perjantaina 11.10.2023. Mikäli rippikoululainen ei passia ole saanut tai se on häneltä kadonnut saa kirkkoherranvirastosta uusia passeja. Rippikoululainen on itse vastuussa omasta rippikoulupassistaan ja siihen kerättävistä merkinnöistä.

Huomaathan, että kaikista perheesi ja sukusi kirkollisista toimituksista, kasteesta, häistä ja hautaan siunaamisesta, saa myös riparimerkin

 

Kaikkeen riparin opetukseen ja yhteisiin tilaisuuksin osallistuminen on välttämätöntä. Poissaoloista on syytä keskustella vetäjien kanssa etukäteen ja katsoa korvaavat tilaisuudet.

 

Rippikoulussa opeteltavat ulkoläksyt löytyvät tästä.

Jos on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Miia Härkönen(Seurakuntapastori) 0403572928, miia.harkonen@evl.fi
Heta Huttula (Nuorisotyönohjaaja) 0401394753, heta.huttula@evl.fi