Tervetuloa rippikouluun vuonna 2019!

Keminmaan seurakunta järjestää vuonna 2019 kolme rippikoululeiriä sekä päivärippikoulun Keminmaassa. Vuoden 2019 talvirippikoulun leirijakso pidetään 2.–8.3.2019 Pikku-Syötteellä, konfirmaatio Keminmaan kirkossa 10.3.2019 klo 10. Kesän rippikoululeirit järjestetään Oivangissa 3.–9.6.2019 ja 9.–15.6.2019. Kummankin kesärippikoulun konfirmaatio on järjestetään Keminmaan kirkossa 16.6.2019, ensimmäisen ryhmän konfirmaatio alkaa klo 10 ja jälkimmäisen klo 13. Päivärippikoulu järjestetään Keminmaan seurakunnan Vanhassa pappilassa 24.6.–29.6.2019, päivärippikoulun konfirmaatio järjestetään 30.6.2019 klo 10 Keminmaan kirkossa.

Rippikoulu kutsuu kaikkia niitä nuoria, jotka täyttävät ensi vuonna 15 vuotta. Rippikoulu on ainutlaatuinen vaihe elämässä, joka ei unohdu. Pureudumme rippikoulussa elämään, uskoon ja Raamattuun. Saamme ihmetellä tätä kaikkea yhdessä! Rippikouluista järjestetään syksyn aikana tarkemmat infot kouluissa ja rippikouluihin ilmoittaudutaan itsenäisesti sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Rippikouluun ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä. Toivomme, että rippikoululainen sekä vanhempi/huoltaja täyttävät ilmoittautumislomakkeen yhdessä. Ilmoittautumisessa eri rippikouluvaihtoehdot on asetettava järjestykseen siten, että 1. toive on se, mihin mieluiten haluaa. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole väliä, vaan kaikkien ilmoittauduttua rippikouluun paikat täytetään siten, että mahdollisimmat monen toiveet pystytään toteuttamaan. Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia tai on muuta kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteyttä seurakuntapastori Olavi Rissaseen.

Rippikoulun kesto on kokonaisuudessaan 80 tuntia ja ajallisesti se on noin puoli vuotta. Rippikoulu koostuu lähijakson lisäksi yhteisistä tapaamisista sekä itsenäisistä ennakkokäynneistä, joita kerätään rippikoulupassiin. Rippikoululaisille jaetaan rippikoulupassit ja ohjeet passin täyttämisestä. Passiin tulee kerätä vähintään viisi (5) messumerkkiä ja viisi (5) muuta merkkiä (eri seurakunnan tilaisuudet esim. nuorten avoimet, teemaillat yms.)

Leirimuotoisen rippikoulun hinta on 80 euroa. Päivärippikoulun hinta on 20 euroa. Tarpeen vaatiessa rippikoulumaksusta voi anoa vapautusta seurakunnan diakoniatyön kautta.

Ennakkotapaamisista poissaolleille tarkoitetut korvaavat tehtävät löytyvät klikkaamalla tästä. Rippikoulussa opeteltavat ulkoläksyt löytyvät tästä.

Jos on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Olavi Rissanen (Seurakuntapastori, kasvatus) 0405473895, olavi.rissanen@evl.fi
Virpi Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0407666713, virpi.huttunen@evl.fi
Hannu Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0400343452, hannu.huttunen@evl.fi

Nuotio