Tervetuloa rippikouluun vuonna 2019!

Keminmaan seurakunta järjestää vuonna 2019 kolme rippikoululeiriä sekä päivärippikoulun Keminmaassa. Vuoden 2019 talvirippikoulun leirijakso pidetään 2.–8.3.2019 Pikku-Syötteellä, konfirmaatio Keminmaan kirkossa 10.3.2019 klo 10. Kesän rippikoululeirit järjestetään Oivangissa 3.–9.6.2019 ja 9.–15.6.2019. Kummankin kesärippikoulun konfirmaatio järjestetään Keminmaan kirkossa 16.6.2019, ensimmäisen ryhmän konfirmaatio alkaa klo 10 ja jälkimmäisen klo 13. Päivärippikoulu järjestetään Keminmaan seurakunnan Vanhassa pappilassa 24.6.–29.6.2019, päivärippikoulun konfirmaatio järjestetään 30.6.2019 klo 10 Keminmaan kirkossa.

Rippikoulu kutsuu kaikkia niitä nuoria, jotka täyttävät ensi vuonna 15 vuotta. Rippikoulu on ainutlaatuinen vaihe elämässä, joka ei unohdu. Pureudumme rippikoulussa elämään, uskoon ja Raamattuun. Saamme ihmetellä tätä kaikkea yhdessä! Rippikouluista järjestetään syksyn aikana tarkemmat infot kouluissa ja rippikouluihin ilmoittaudutaan itsenäisesti sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä Olavi Rissaseen.

Rippikouluilmoittautumisen päätettyä rippikoululaisille lähetetään tieto omasta ryhmästä sekä infoa oman ryhmän kokoontumisista.

Rippikoulun kesto on kokonaisuudessaan 80 tuntia ja ajallisesti se on noin puoli vuotta. Rippikoulu koostuu lähijakson lisäksi yhteisistä tapaamisista sekä itsenäisistä ennakkokäynneistä, joita kerätään rippikoulupassiin. Rippikoululaisille jaetaan rippikoulukortit ja ohjeet kortin täyttämisestä. Korttiin tulee kerätä vähintään viisi (5) messumerkkiä ja viisi (5) muuta merkkiä (eri seurakunnan tilaisuudet esim. nuorten avoimet, teemaillat yms.) Rippikoulukortit jaettiin koulussa pidetyssä rippikouluinfossa. Mikäli rippikoululainen ei korttia ole saanut tai se on häneltä kadonnut saa kirkkoherranvirastosta uusia kortteja. Rippikoululainen on itse vastuussa omasta kortistaan ja siihen kerättävistä merkinnöistä.

Leirimuotoisen rippikoulun hinta on 80 euroa. Päivärippikoulun hinta on 20 euroa. Tarpeen vaatiessa rippikoulumaksusta voi anoa vapautusta seurakunnan diakoniatyön kautta.

Ennakkotapaamisista poissaolleille tarkoitetut korvaavat tehtävät löytyvät klikkaamalla tästä. Rippikoulussa opeteltavat ulkoläksyt löytyvät tästä.

Jos on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä!

Olavi Rissanen (Seurakuntapastori, kasvatus) 0405473895, olavi.rissanen@evl.fi
Virpi Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0407666713, virpi.huttunen@evl.fi
Hannu Huttunen (Nuorisotyönohjaaja) 0400343452, hannu.huttunen@evl.fi

Nuotio