Tervetuloa isoseksi tai yövalvojaksi kesän 2022 rippikouluihin!

Rippikouluissa niin päiväripareilla ja leireillä tarvitaan isosia eli ryhmänohjaajia ja rippileireillä yövalvojia.

Voit kysyä vieläkö on vapaita paikkoja Virpiltä 0407666713.

Syksyn kerhoihin tarvitaan uusia kerhonohjaajia!

Tule mukaan kerhonohjaajan peruskurssille.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutus koostuu joka toinen torstai klo 15.15-16.45 pidettävistä iltapäivä kokoontumisista, avoimilla ovilla pidettävistä hartausvuoroista, matkasta Oulu gospel tapahtumaan pyhäinpäivänä 2022 ja muista jutuista.

Voit ilmoittautua koulutukseen elokuun alussa 2022 tästä

Koulutuksesta tietoa voi kysyä Virpiltä 040 766 6713/virpi.huttunen@evl.fi.

Tule mukaan kivaan toimintaan!

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiuden ohjata alakouluikäisten lasten kerhoja seurakunnassa.

Kerhotoiminta on säännöllistä viikkotoimintaa.

Seurakunnassa on monimuotoista kerhotoimintaa: kokkikerhoja, sählykerhoja, perinteisiä ohjelmakerhoja, liikuntakerhoja, näytelmäkerho,  ym. Otamme ideoita vastaan uusista kerhoista.

Myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina ja tuoda oman osaamisen muiden iloksi.

Kerhonohjaajan peruskurssi koostuu 7 kokoontumisesta (viikonpäivä ja kellonaika on vielä avoin) sekä lauantain koulutuspäivästä, jonka päivämäärän sovimme sitten yhdessä sekä mahdollisesta kerhonohjaajien virikepäivästä.

Voit ilmoittautua koulutukseen elokuun alusta 2022 tästä

Tietoa koulutuksesta saa Virpiltä 040 7666713 / virpi.huttunen@evl.fi