Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Koulutuksesta tietoa voi kysyä Hannulta 0400 343452/ hannu.huttunen@evl.fi.

Isoskoulutukseen kuuluu mm. 24.10.2020 ja 9.1.2021. lauantai koulutuspäivät, isosviikonloppu tai isosleiri keväällä 2021, nuorten messuja ja tapahtumia.

Tule mukaan kivaan toimintaan!

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiuden ohjata alakouluikäisten lasten kerhoja seurakunnassa.

Kerhotoiminta on säännöllistä viikkotoimintaa.

Seurakunnassa on monimuotoista kerhotoimintaa: kokkikerhoja, sählykerhoja, perinteisiä ohjelmakerhoja, liikuntapainotteinen kerho, pingiskerho ym. Otamme ideoita vastaan uusista kerhoista.

Myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina ja tuoda oman osaamisen muiden iloksi.

Tietoa koulutuksesta saa Virpiltä 040 7666713 / virpi.huttunen@evl.fi