Isoskoulutus

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Isoskoulutus antaa eväitä toimia rippikoulun ryhmänjohtajana.

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen alkaa loppu syksystä 2020.

Koulutuksesta tietoa voi kysyä Hannulta 0400 343452/ hannu.huttunen@evl.fi.

Koulutukseen voi ilmoittautua tästä sitten syksyllä.

Isoskoulutukseen kuuluu mm. iltakokoontumisia, isosviikonloppu tai isosleiri, nuorten messuja ja tapahtumia.

Tule mukaan kivaan toimintaan!

Voit osallistua sekä isos- että kerhonohjaajakoulutukseen, koulutukset ovat vuoroviikoin.

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiuden ohjata alakouluikäisten lasten kerhoja seurakunnassa.

Kerhotoiminta on säännöllistä viikkotoimintaa.

Seurakunnassa on monimuotoista kerhotoimintaa: kokkikerhoja, sählykerhoja, perinteisiä ohjelmakerhoja, liikuntapainotteinen kerho, pingiskerho ym. Otamme ideoita vastaan uusista kerhoista.

Myös aikuiset voivat toimia kerhonohjaajina ja tuoda oman osaamisen muiden iloksi.

Tietoa koulutuksesta saa Virpiltä 040 7666713 / virpi.huttunen@evl.fi

Ja ilmoittautua voi tästä sitten syksyllä.

Kerhonohjaajakoulutus alkaa loppu syksystä 2020 Vanhassa pappilassa. TERVETULOA!                                                                                         Koulutukseen kuuluu iltakokoontumisia syksyn aikana, lauantaikoulutuspäivä ja  16.1.2021 Kerhonohjaajien ideapäivä, johon osallistuu myös Kemin ja Tornoin kerhonohjaajia.